www.nfws.no

Williams Foreningens MGP fest

10. mars 2018 inviterer foreningen nok en gang til MGP fest og felles tur til Oslo Spektrum for å se på den norske Melodi Grand Prix finalen. Vi møtes hjemme hos Ellen og Pål på Bøler i Oslo, kl. 16:00 til MGP fest med Pizza, Quiz, Dans og utvelgelse av årets favoritt. Så tar vi T-banen sammen i en stor og glad flokk til Spektrum. Påmelding med navn på deltaker og ledsager, til epost: csslo@online.no. Arrangementet passer for alle som er glad i fest og MGP. En ledsager pr. deltaker, hvis ikke annet er avtalt. Egenandel er 300,- pr. deltaker (ikke egenandel for ledsager). Foreningen kjøper billetter og Pizza.

Dette er 3. gang vi arrangerer MGP fest, og det er veldig gøy. Bli med !!! Det er et begrenset antall billetter, så ikke nøl – meld deg på nå 🙂