www.nfws.no

Innbydelsen Jente-Camp 2018

VELKOMMEN TIL ÅRETS JENTECAMP
TORSDAG 28. JUNI TIL SØNDAG 1. JULI 2018 –FREDRIKSTAD

På vegne av Norsk Forening for Williams Syndrom har vi gleden av å invitere deg med ledsager til årets jentecamp 2018.
I år vil denne campen være i Fredrikstad som i fjor ble kåret til ”Norges mest attraktive by”! Temaer vil være fysisk aktivitet, ernæring og masse hygge med gode venner. Siden jentecampen har fokus på fysisk aktivitet, må du som melder deg på like å være i bevegelse.
Vi håper selvfølgelig på masse sol, men vi kler oss etter været og er ute uansett.
Deltagerne for denne campen er jenter i alderen 16-25 år (født i perioden 1993 -2002). De jentene, som har vært på jentecamp tidligere og som er eldre enn 25 år, kan også melde seg på. For å kunne gjennomføre campen, må alle ha med seg en ledsager. Dette er en jentecamp, derfor ønsker vi også at ledsagerne skal være jenter. Likemannsarbeid er viktig i vår forening, og da vil mammaer være naturlige deltagere til nettopp denne campen.
Hvis dere trenger å vite mer før dere melder dere på –kan dere ta kontakt med Anette på epost: anette@partnermed.no. Dette må gjøres snart fordi påmeldingsfristen til jentecampen er 1. februar 2018.
Det vil bli satt et tak på ti deltagere og ti ledsagere. Her er det førstemann til mølla som gjelder.
Helt til slutt gjenstår det bare å ønske alle jenter velkommen til ÅRETS JENTECAMP! Vi håper mange ønsker å delta –fjorårets camp var en stor suksess, og det tror vi årets camp også kommer til å bli. Vi gleder oss til å treffe deg.