www.nfws.no

HEI ALLE FLOTTE WILLIAMSVENNER

OM NOEN DAGER SÅ SKAL VI LEGGE 2018 ÅRET BAK OSS, OG SE PÅ ALLE DE MULIGHETENE SOM 2019 VIL GI OSS.

MEN—-ALLER FØRST SKAL VI SE FREM TIL JULEFEIRING MED HYGGELIGE MENNESKER RUNDT OSS OG HARDE OG MYKE PAKKER.

2018 HAR VÆRT ET MEGET AKTIVT ÅR FOR VÅR FORENING. FANTASTISK ”LAGINNSATS” FØRTE TIL MANGE GODE OPPLEVELSER FOR BÅDE VOKSNE, UNGDOM OG BARN. BETYDELIGE ØKONOMISKE GAVER TIL FORENINGEN GJORDE AT STORT SETT ALLE I ULIKE ALDRE FIKK MULIGHETEN TIL Å DELTA PÅ NOEN AV VÅRE AKTIVITETER.

VI HAR NÅ OPPRETTET EN SMÅBARNSGRUPPE I ALDEREN OPP TIL CA 4 ÅR. 15 FAMILIER ER AKTIVE PÅ FACEBOOK, OG SER FREM TIL Å HA EN HELGESAMLING I SARPSBORG HVOR HELE FAMILIEN SAMLES. INNI REIN ER DEN SOM I HOVEDSAK ORGANISERER GRUPPEN.

THOR AAGE OG MARTINE ER AKTIVE I GRUPPEN FRA 4 ÅR OG OPPOVER TIL 8-9 ÅR. MED CA 23 FAMILIER SÅ HAR DE DELT GRUPPEN I 2. TRONDHEIMSOMRÅDET OG NORD-OVER, OG SØROVER FRA TRONDHEIMSOMRÅDET. DE HAR STADIG SMÅ HELGETREFF, OG HADDE SIN STORE SAMLING PÅ GÅLÅ I SOMMER. I DISSE TIDER SÅ HAR DE HATT SIN JULE-SAMLING MED JULEVERKSTED OG MASSE ANNET KOS.

VOKSENGRUPPA PÅ DANMARKSTUR, JENTEGRUPPA I FREDRIKSTAD, GUTTEGRUPPA I TANUMSTRAND, 30 WILLIAMSUNGDOMMER PÅ MUSIC-CAMP FØRTE TIL AT ALLE FIKK ET FLOTT SOMMERMINNE.
NÅR VI I TILLEGG HAR 4-5 REGIONSGRUPPER SOM TREFFES FRA 1 TIL 5 GANGER I ÅRET, SÅ KAN VI KALLES OSS FAMILIEN WILLIAMS.

DET ER EKSTRA HYGGELIG AT BERGENSOMRÅDE HAR STARTET SIN EGEN GRUPPE. DETTE ER EN GRUPPE HVOR ALLE ER VELKOMNE.

FORENINGEN ARRANGERER TREFF I OSLO 2 GANGER I ÅRET FOR UNGDOMMER FRA HELE LANDET. DE SAMLES HJEMME HOS ELLEN OG PÅL. I ÅR VAR DET 25 UNGDOMMER MED LEDSAGERE, TOTALT 50 PERSONER SOM SÅ MELODI GRAND PRIX I SPEKTRUM. PÅ ÅRETS JULEMORRO VAR DET 15 UNGE MED LEDSAGERE SOM DELTOK.

SIST HELG SÅ HADDE JOHANN SAMLET ULIKE PERSONER SOM BIDRAR TIL VÅR FORENING TIL JULEFEST I SLETTENVEIEN 12. 34 MENNESKER FIKK OPPLEVE JULEKONSERT, GOD MAT  OG INNSYN I FORENINGENS AKTIVITETER. STOR STEMNING.

SOM LEDER I FORENINGEN SÅ GLEDER JEG MEG VOLDSOM OVER AT VI FÅR TIL ALT DETTE. UTEN ET STABILT OG FAGLIG GODT STYRE OG ALLE LIKEMANNSPERSONENE SOM HAR GJENNOMFØRT ALLE DISSE AKTIVITETENE, HADDE IKKE DETTE VÆRT MULIG.

TUSEN HJERTELIG TAKK – EN RIKTIG GOD JUL TIL ALLE

ERIK ANDERSEN
LEDER