www.nfws.no

Påskehilsen fra Erik

HEI ALLE HERLIGE WILLIAMS VENNER

PÅSKEN STÅR FOR DØREN, OG FOR DE FLESTE AV OSS VIL DEN BLI NOE SPESIELL.

FAMILIEN LUND ANDERSEN ER PERMITERTE FRA JOBB, OG EBBA SIN SKOLE ER STENGT. VI FÅR IKKE REIST PÅ HYTTA I TRYSIL OG MÅ HA PÅSKEN HJEMME. MANGE SPØR SEG—HVORDAN SKAL VI TAKLE DET. JEG SPØR MEG, TAKLE DET NÅR MAN ENDELIG FÅR TID TIL Å VÆRE SAMMEN MED DEN MAN MEST ER GLAD I. FELLES MÅLTIDER, FELLES TRENINGER MED NYTT UTSTYR, HERLIGE GÅTURER OG MORSOMME SPILL-AKTIVITETER.

KOMMUNIKASJONEN KAN NOK BLI LITT UTFORDRENDE NÅR EBBA GJØR LEKSER, JOHANN SPILLER BLOKKFØLYTE OG FAR ØNSKER Å SLAPPE AV LITT PÅ SOFAEN. DA SMELLER DET LITT FRA ALLE, MEN BLIR TIL EN LATTER VED MIDDAGS-BORDET PÅ KVELDEN.

NÅR MAN HAR EN WILLIAMS-GUTT HJEMME SOM SKAL PRØVE Å FORSTÅ AT ALLE KONSERTER ER UTSATT, KANTINA PÅ JOBBEN ER STENGT OG ALLE VENNER FRA FOLKEHØGSKOEN IKKE KAN KOMME PÅ BESØK, MÅ MAN VÆRE TÅLMODIG. DE SAMME SPØRSMÅLENE STILLER FLERE GANGER DAGLIG, MEN SÅNN ER DET.
DET FANTASTISKE ER AT MAN HVER DAG FÅR HØRE HVOR GLAD HAN ER I FAMILIEN OG AT VI MÅ TA VARE PÅ HVERANDRE.

JEG HAR RINGT RUNDT TIL MANGE AV VÅRE MEDLEMMER OG FÅTT TILBAKEMELDING PÅ AT MAN HAR DET OK. MANGE SOM HAR SINE UNGDOMMER I BOLIG HAR TATT DE HJEM FOR EN PERIODE OG KOSER SEG MED. HAR IKKE HØRT OM NOEN SOM ER BLITT SMITTET.

VI I STYRET MÅ TA NOEN AVGJØRELSER RETT ETTER PÅSKE.
HVA SKAL VI GJØRE MED VÅRE AKTIVITETER FØR SOMMERFERIEN. TENKER DA PÅ JENTECAMP I KRISTIANSAND OG VOKSENCAMP I LYNGDAL SOM ER PLANLAGT I SLUTTEN AV JUNI. MUSIC-CAMP I MIDTEN AV AUGUST TROR VI VIL GÅ SOM PLANLAGT OG ÅRSKONFERANSEN VURDERER VI Å HA DEN 16 TIL 18 OKTOBER. MUSIC-CAMPEN KAN VI HA I MINDRE GRUPPER, MEN ÅRSKONFERANSEN BLIR EN STOR GRUPPE.
FOR DE SOM HAR SØKT FRAMBU, SÅ ER OGSÅ DE PÅ VENT. FEWS-CAMPEN ER UTSATT TIL 2021. FINT HVIS DERE MEDLEMMER OGSÅ HAR NOEN SYNSPUNKTER PÅ DETTE.

FORENINGEN ÅPNER FOR MER STØTTE TIL DE FAMILIENE SOM HAR MULIGHETER TIL Å HA F.EKS EN DAGS-SAMLING MED GOD MAT OG HYGGE. DETTE FOR AT VÅRE UNGDOMMER SKAL FÅ SE HVERANDRE. SEND EVT EN E-POST TIL MEG.

HUSK NÅ AT POSITIVE TANKER FØRER TIL GODE LØSNINGER OG VÆR GLAD I HVERANDRE. DENNE EPEDIMIEN VIL GÅ OVER OG TA SKAL DET BLI HERLIG Å KUNNE BLI SOSIAL IGJEN.

HA EN RIKTIG GOD PÅSKE.

ERIK