www.nfws.no

HEI ALLE WILLIAMS VENNER

HÅPER AT ALLE HAR KOMMET IGJENNOM DENNE UTFORDRENDE TIDEN MED HELSA I BEHOLD. JEG HAR HAT KONTAKT MED FLERE FAMILIER SOM FORTELLER OM SAVNET ETTER Å VÆRE SAMMEN MED ANDRE, OG IKKE MINST GI HVERANDRE EN GLEM. JEG, JOHANN OG KARINA HAR OGSÅ REIST RUNDT OG BESØKT NOEN UNGDOMMER SOM HAR VÆRT VELDIG POPULÆRT.

VI I STYRET HAR IKKE HØRT NOE OM SMITTE I WILLIAMS-FAMILIENE.

I FORRIGE SKRIV ANNONSERTE JEG ØKONOMISK DEKNING AV DAGS-SAMLINGER I OMRÅDET DER DU BOR. DET GJELDER FORTSATT.

TIL INFO SÅ HADDE VI EN VELDIG HYGGELIG SAMLING I OSLO MED BÅT-SIGHTSEEING PÅ OSLO-FJORDEN OG TREFF HOS JOHANN PÅ ETTERMIDDAGEN LØRDAG 13.6. 14 PERSONER VAR MED.

JENTECAMPEN SOM SKULLE GJENNOMFØRES I KRISTIANSAND ER UTSATT TIL 2021.

VOKSENCAMPEN I LYNGDAL HAR BLITT UTSATT OG GJENNOMFØRES  20-23 AUGUST. BERIT OFTEDAL HAR SENDT UT INVITASJON.

MUSIC-CAMPEN I SARPSBORG DEN 13-16 AUGUST BLIR GJENNOMFØRT MED 17 DELTAGERE. ERIK OG ANN KATHRIN HAR SENDT UT INFORMASJON.

NÅ SOM MYNDIGHETENE HAR ÅPNET FOR ARRANGEMENTER MED OPPTIL 200 MENNESKER, SÅ VIL VI INVITERE TIL ÅRSKONFERANSE I OKTOBER. INVITASJON OG «RAMMEPROGRAM» VIL BLI SENDT UT INNEN MEDIO JULI.

KONFERANSEN VIL VÆRE FOR HELE FAMILIEN PÅ QUALITY BADELAND HOTELL I SARPSBORG.

VISER OGSÅ TIL TIDLIGERE INFO HVOR VI HAR FÅTT STØTTE TIL ET PROSJEKT SOM HETER «MUSIKK GIR GLEDE» HVOR UNGDOM PÅ ØSTLANDSOMRÅDE OG SPILLOPPGJENGEN I SARPSBORG SKAL REISE RUNDT PÅ ALDERSHJEM OG INSTITUSJONER SOM HAR FUNKSJONSHEMMEDE BEBOERE. VI SKAL LAGE ET MUSIKALSK OPPLEGG SOM VI HÅPER SKAL GLEDE ANDRE.

5 WS-UNGDOMMER SKAL DELTA I PROSJEKTET SOM STARTER OPP DEN 26-27 JUNI. JEG SKAL LEDE PROSJEKTET SAMMEN MED KAI ROBERT OG ODD KARLSEN.

TIL SLUTT VIL JEG INNSTENDIG BE DERE OM Å BETALE MEDLEMS-KONTIGENTEN SLIK AT VÅR KASSERER SPARES FOR MYE EKSTRA ARBEID.

ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD NORGESFERIE OG EN FLOTT SOMMER

TA GJERNE KONTAKT MED HVERANDRE HVIS DERE ER I NÆRHETEN DER ANDRE MED WS BOR.

ERIK