www.nfws.no

HEI ALLE WILLIAMS VENNER

SOM LEDER  I FORENINGEN  HAR JEG  I DEN SENERE TID BLITT KONTAKTET AV FORTVILEDE FORELDRE  SOM  OPPDAGER KONTAKT PÅ SINE BARNS SOSIALE MEDIER SOM IKKE ER AKSEPTABELT.

 

MAN HAR OPPRETTET KONTAKT MED EN SÅKALT VENN HVOR KONTAKTEN HAR UTVIKLET SEG TIL ØNSKE OM VENNSKAP OG KJÆRESTEFORHOLD. I DENNE KONTAKTEN HAR DET BLITT SENDT TILDELS GROVE NAKENBILDER OG VIDEO HVOR MAN BLA ONANERER. DE SOM SENDER DETTE ØNSKER AT VÅRE WILLIAMS-UNGDOMMER SKAL GJØRE DET SAMME MED ORD SOM OFTE ER TRUENDE. DETTE HAR BLITT GJORT SPESIELT MOT NOEN AV VÅRE JENTER, MEN OGSÅ GUTTER.

 

VI SOM HAR BARN MED WILLIAMS SYNDROM MÅ AKSEPTERE AT DE SØKER ETTER VENNSKAP, KJÆRESTE, HVOR DEN MAN FÅR KONTAKT MED IKKE ALLTID HAR SAMME ØNSKE. DET FINNES DE SOM UTNYTTER DETTE, OG DET FINNES ANDRE FUNKSJONSHEMMEDE SOM IKKE FORSTÅR HELT HVA DE GJØR.

DETTE KAN MEDFØRE AT VÅRE BARN FÅR OPPLEVEVELSER SOM KAN VÆRE TIL STOR SKADE OG BLIR  MEGET UTFORDRENDE FOR OSS SOM FORELDRE.

 

DETTE ER ET TEMA SOM VI MÅ PRATE OM REGELMESSIG, OG BØR SJEKKE PÅ DE SOSIALE MEDIA MAN BENYTTER SEG AV. SOM FORELDRE OG VERGE MENER JEG AT DET HAR VI FULL RETT TIL. DETTE ER FOREBYGGENDE ARBEID. BEGYNN GJERNE I 10-12 ÅRS ALDEREN.

 

I DE FORHOLDENE JEG HAR BLITT KONTAKTET, HAR JEG HATT GODE SAMTALER , HJEMBESØK MED FORELDRE OG WILLIAMS-UNGDOM. JEG HAR OGSÅ KONTAKTET FORELDRE TIL DEN ANDRE PART DA ALLE HAR EN DIAGNOSE. JEG HAR BLITT MØTT MED FORSTÅELSE, OG DE HAR GJORT SINE TILTAK. HADDE DETTE VÆRT FOLK UTEN DIAGNOSE SÅ HADDE JEG HJULPET TIL MED POLITIKONTAKT OG ANMELDELSE.

 

STYRE I WILLIAMS-FORENINGEN TAR DETTE PÅ ALVOR, OG VIL TA OPP DETTE TEMAET  JEVNLIG PÅ VÅRE SAMLINGER MED FAGFOLK. VI ØNSKER AT ALLE FORESATTE BLIR OPPMERKSOMME PÅ DENNE PROBLEMSTILLINGEN OG FINNER EN HANDLEMÅTE SOM ER TIL BESTE FOR HELE FAMILIEN.

 

HAR MAN UTFORDRINGER SÅ KAN JEG SOM LEDER I FORENINGEN KONTAKTES FOR RÅD. FRAMBU HAR OGSÅ SINE FAGFOLK OG PERSONER INNEN HELSESEKTOREN I DIN BOSTEDS KOMMUNE KAN SIKKERT GI VEILEDNING OG GODE RÅD.

I VÅR FORENING SÅ HAR VI MANGE  MEDLEMMER MED ULIKE ERFARINGER SOM HELT SIKKERT VIL GI GODE RÅD OG DELE SINE ERFARINGER.

 

HVIS NOEN AV VÅRE MEDLEMMER HAR NOEN ERFARINGER INNEN DETTE TEMAET SOM VIL VÆRE TIL HJELP, SÅ SENDT GJERNE NOE TIL MEG SLIK AT VI FÅR PUBLISERT DET.

 

HA FORTSATT EN FIN SOMMER

ERIK